Nieuws

Uitzendingen "TIJD VOOR SENIOREN" wordt vervolgt.

Nieuwe afleveringen vanaf oktober 2023

15 maart 2023  was ik te gast bij TIJD VOOR SENIOREN Etten-Leur en mocht ik mee werken aan beweegtips voor thuis. Deze zijn opgenomen door Zuid West TV. 

Dit afwisselend Programma gaat verder met beweegtips om balans en spierkracht te verbeteren om valincidenten te voorkomen. Nieuwe reeks beweegtips van mij zijn te zien vanaf 19 oktober!

 

Meer beweegtips vind je op de site onder het kopje OEFENINGEN VOOR THUIS

 

Binnenkort ook in gemeente Halderbergen TIJD VOOR SENIOREN op ZuidWest TV. Wat fijn dat ik weer van de partij mocht zijn.

Hou het nieuws in de gaten!!

 

In Hoeven sinds 9 januari 2024 cursus "In Balans" in het KOMPAS van start met 19 enthousiaste deelnemers.

ENERGY BOOST met Jochem Uytdehaage 20 januari 2024 in Mellepark UDEN.

Voor VML een goede start in het nieuwe jaar. De bijscholing was uitverkocht. Top collega's!!


Video's


Foto's

Naar een periode van hard werken zijn deze kanjers geslaagd voor hun Sport en Beweegleider diploma bij SSNB academie in Tilburg.

Ik ben trots dat ik als docent 75+ beweeglessen hieraan bij mocht dragen.

 

Als stagebegeleider van Elza zag ik haar groeien in dit mooie vak .

Masterklas bij de KNGU in Rotterdam op 23 oktober. Ik voelde me zeer vereerd om hier mijn bijdrage te mogen leveren 

samen met mijn collega Mieke Rekeling van VML, Vakvereniging voor sport en beweegleiders 55+ MBVO gecertificeerd

Een mooie en bijzondere ervaring in Rotterdam bij KNGU 

Te gast in Apeldoorn op 7 november 2022.  Collega Cindy van Gurp en ik mochten de opleiding voor senioren sport en beweegleider promoten bij de bijscholingsdag voor de buurtsportcoaches door twee workshops te verzorgen.

Op 22 december 2022 in Agora Rucphen mocht ik samen met Wedhouder Laura Matthijssen aan de deelnemers van de valpreventie cursus "In balans" van veiligheid.nl de certificaten uitreiken.

Aan het voorkomen van vallen bij ouderen in de thuissituatie krijgt steeds meer aandacht. Daarom ben ik blij en trots dat deze mensen de stap hebben genomen om te leren in theorie en praktijk om het valrisico te verkleinen.

In de reguliere MBvO seniorensportlessen gaan ze in het nieuwe jaar sportief verder om het geleerde bij te houden.

 Gefeliciteerd met deze stap!

 Wedhouder Laura Mathijssen deelt de certificaten uit die de deelnemers van de cursus "In Balans" trots mochten ontvangen.
Wedhouder Laura Mathijssen deelt de certificaten uit die de deelnemers van de cursus "In Balans" trots mochten ontvangen.
Een voorbeeld voor creativiteit in  bewegen met senioren is agoog Joël Kruisselbrink. Super dat hij met mij op de foto wilde!
Een voorbeeld voor creativiteit in bewegen met senioren is agoog Joël Kruisselbrink. Super dat hij met mij op de foto wilde!
Een geslaagde inspiratie dag met VML collega's in Dordrecht.
Een geslaagde inspiratie dag met VML collega's in Dordrecht.

 Teamwork bij bestuur VML

Gisteren 15 maart 2023 was ik te gast bij TIJD VOOR SENIOREN in Etten-Leut. Een spannende en leuke ervaring omdat mijn beweegtips voor thuis werden opgenomen door ZuidWest TV. De uitzendingen hiervan starten 6 april. Op 13 en 20 april kom ik nog eens langs.

Bijzonder, de cameraman bleek een oud klasgenoot van mijn zoon Marco tijdens de opleiding van Mediavormgeving geweest te zijn.  

Een goed initiatief van Els de Lange om eenzaamheid van senioren tegen te gaan en ze actief en sportief aan de samenleving deel te laten nemen.

Gezondheidsmarkt St. Willbrord huisartsenpraktijk Dr. Yurtsever. Super gezellig met prachtig weer en inspirerende gesprekken
Gezondheidsmarkt St. Willbrord huisartsenpraktijk Dr. Yurtsever. Super gezellig met prachtig weer en inspirerende gesprekken

Op promotietour bij RTV Rucphen voor de cursus "In Balans" van Veiligheid.nl. Senioren informeren en bewustmaken over risico's van vallen. Wat kun je er zelf aan doen om het te voorkomen!

Op 6 oktober, dag van de ouderen, was ik te gast in bij Dorpswerk Sprundel om een presentatie te geven over de cursus "In Balans"

Het goede nieuws!! 11 senioren zij gestart met de cursus "In Balans "op 17 oktober in de Trapkes.

Zaterdag 20 januari 2024

Een geweldige opkomst van onze VML Leden in Uden, locatie Mellepark. Wat een fijne dag om op terug te kijken.

Met collega's Ine uit mijn eigen opleiding en Claudia aspirant-lid. Tilly en Daniëlle in carnavalsfeer
Met collega's Ine uit mijn eigen opleiding en Claudia aspirant-lid. Tilly en Daniëlle in carnavalsfeer

We hebben een nieuw bestuurslid. Marja versterkt ons team met expertise in DANS  

 

Barbara de Loor ging met ons bestuur op de foto