Nieuws

22 december 2022 heeft in de Agora Rucphen de uitreiking van de valpreventie certificaten van de cursus "In Balans" plaatsgevonden. Zie foto's onder het kopje media

5 februari 2023 grote vitaliteitsmarkt in het Turfschip in Etten-Leur. Laat je testen en informeren over een gezonde leefstijl. Informatie over valpreventie cursus "In Balans" zal ook hier te verkrijgen zijn. Samen met fysiotherapeute Elize van Emmerik van de Leurse Haven praktijk sta ik u graag te woord.  

Op 25 februari 2023 een geweldige Inspiratiedag in Dordrecht georganiseerd voor mijn VML collega's.

Joëlle en Dalapa van DAJOFIT gaven ons les in bootcamp in groepsverband

Beweegagoog Joël Kruisselbrink liet ons zien dat je met een hele creatieve aanpak ook inactive ouderen kunt laten bewegen.

Maik Wojtas gaf een sport en spel les met tips voor de fitte senioren 55+ lessen

Laura Mulder maakte ons wegwijs in het gebruik van sociale media voor onze groepen

15 maart 2023  was ik te gast bij TIJD VOOR SENIOREN Etten-Leur en mocht ik mee werken aan beweegtips voor thuis. Deze zijn opgenomen door ZuidWest TV en komen vanaf 6 april op de buis. DUS KIJKEN!!

Want het is echt een heel leuk en afwisselend Programma.

Meer beweegtips vind je op de site onder het kopje OEFENINGEN VOOR THUIS


Video's


Foto's

Naar een periode van hard werken zijn deze kanjers geslaagd voor hun Sport en Beweegleider diploma bij SSNB academie in Tilburg.

Ik ben trots dat ik als docent 75+ beweeglessen hieraan bij mocht dragen.

 

Als stagebegeleider van Elza zag ik haar groeien in dit mooie vak .

Masterklas bij de KNGU in Rotterdam op 23 oktober. Ik voelde me zeer vereerd om hier mijn bijdrage te mogen leveren 

samen met mijn collega Mieke Rekeling van VML vereniging Meer bewegen voor ouderen MBVO

Een mooie en bijzondere ervaring in Rotterdam bij KNGU 

Te gast in Apeldoorn op 7 november 2022.  Collega Cindy van Gurp en ik mochten de opleiding voor senioren sport en beweegleider promoten bij de bijscholingsdag voor de buurtsportcoaches door twee workshops te verzorgen.

Op 22 december 2022 in Agora Rucphen mocht ik samen met Wedhouder Laura Matthijssen aan de deelnemers van de valpreventie cursus "In balans" van veiligheid.nl de certificaten uitreiken.

Aan het voorkomen van vallen bij ouderen in de thuissituatie krijgt steeds meer aandacht. Daarom ben ik blij en trots dat deze mensen de stap hebben genomen om te leren in theorie en praktijk om het valrisico te verkleinen. In de reguliere MBvO lessen

(meer bewegen voor ouderen) gaan ze in het nieuwe jaar sportief verder. Gefeliciteerd met deze stap!

Mijn collega Ellen en ik openden de Inspiratiedag op 25 februari 2023

bij Optisport Dordrecht 

op de foto met de nieuwe banner van VML

Een voorbeeld voor creativiteit in  bewegen met senioren is agoog Joël Kruisselbrink. Super dat hij met mij op de foto wilde!
Een voorbeeld voor creativiteit in bewegen met senioren is agoog Joël Kruisselbrink. Super dat hij met mij op de foto wilde!
In overleg met mijn collega Jos
In overleg met mijn collega Jos
Een geslaagde inspiratie dag met VML collega's in Dordrecht.
Een geslaagde inspiratie dag met VML collega's in Dordrecht.

 teamwork bij bestuur VML

uitleg voor het gebruik van sociale media met Laura Mulder
uitleg voor het gebruik van sociale media met Laura Mulder
Joël Kruisselbrink in actie
Joël Kruisselbrink in actie

Gisteren 15 maart 2023 was ik te gast bij TIJD VOOR SENIOREN in Etten-Leut. Een spannende en leuke ervaring omdat mijn beweegtips voor thuis werden opgenomen door ZuidWest TV. De uitzendingen hiervan starten 6 april. Op 13 en 20 april kom ik nog eens langs.

Bijzonder, de cameraman bleek een oud klasgenoot van mijn zoon Marco tijdens de opleiding van Mediavormgeving geweest te zijn.  

Een goed initiatief van Els de Lange om eenzaamheid van senioren tegen te gaan en ze actief en sportief aan de samenleving deel te laten nemen.