Nieuws

22 december 2022 heeft in de Agora Rucphen de uitreiking van de valpreventie certificaten van de cursus "In Balans" plaatsgevonden. Zie foto's onder het kopje media

start nieuwe valpreventie cursus "In balans" 24 januari in Hoeven. Meld je snel aan bij KBO Hoeven er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar!

5 februari grote vitaliteitsmarkt in het Turfschip in Etten-Leur. Laat je testen en informeren over een gezonde leefstijl. Informatie over valpreventie cursus "In Balans" zal ook hier te verkrijgen zijn. Samen met fysiotherapeute Elize van Emmerik van de Leurse Haven praktijk sta ik u graag te woord.  


Video's


Foto's

Naar een periode van hard werken zijn deze kanjers geslaagd voor hun Sport en Beweegleider diploma bij SSNB academie in Tilburg.

Ik ben trots dat ik als docent 75+ beweeglessen hieraan bij mocht dragen.

 

Als stagebegeleider van Elza zag ik haar groeien in dit mooie vak .

Masterklas bij de KNGU in Rotterdam op 23 oktober. Ik voelde me zeer vereerd om hier mijn bijdrage te mogen leveren 

samen met mijn collega Mieke Rekeling van VML vereniging Meer bewegen voor ouderen MBVO

Een mooie en bijzondere ervaring in Rotterdam bij KNGU 

Te gast in Apeldoorn op 7 november 2022.  Collega Cindy van Gurp en ik mochten de opleiding voor senioren sport en beweegleider promoten bij de bijscholingsdag voor de buurtsportcoaches door twee workshops te verzorgen.

Op 22 december 2022 in Agora Rucphen mocht ik samen met Wedhouder Laura Matthijssen aan de deelnemers van de valpreventie cursus "In balans" van veiligheid.nl de certificaten uitreiken.

Aan het voorkomen van vallen bij ouderen in de thuissituatie krijgt steeds meer aandacht. Daarom ben ik blij en trots dat deze mensen de stap hebben genomen om te leren in theorie en praktijk om het valrisico te verkleinen. In de reguliere MBvO lessen

(meer bewegen voor ouderen) gaan ze in het nieuwe jaar sportief verder. Gefeliciteerd met deze stap!